Termeni și condiții

INTRODUCERE
Acest website este administrat și întreținut de S.C. Pharma Brands S.R.L. cu sediul social în Intr. Crișului, nr. 1, cod poștal 077037, sat Căldăraru, comuna Cernica, România.

PREVEDERI GENERALE
Prin folosirea acestui site sunteți de acord să respectați Termenii si Conditiile. De aceea, vă rugăm să citiți cu atenție acordul. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile impuse, vă rugăm nu utilizați acest site.
Pentru informațiile de contact suplimentare, vă rugăm să consultați secțiunea contact de pe site (această secțiune este parte din termenii și condițiile prezente).

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Întregul conținut al site-ului IMPRUVIS.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea IMPRUVIS.RO și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul IMPRUVIS.RO a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

FRAUDA
Încercarea de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului IMPRUVIS.RO, sau de a afecta performanțele site-ului IMPRUVIS.RO va fi considerată o tentativă de fraudare a acestuia și va fi raportată autorităților competente.

COMENTARII, COMUNICARI, NEWSLETTER ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII
Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

S.C. Pharma Brands S.R.L. are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținut identificat pe site. S.C. Pharma Brands S.R.L. nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.
S.C. Pharma Brands S.R.L. nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului IMPRUVIS.RO.

Prin completarea și trimiterea formularului de înscriere la Newsletter-ul IMPRUVIS ce apare pe IMPRUVIS.RO, utilizatorul răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el și se înscrie pentru a primi ocazional informații și promoții cu produsele aflate în portofoliul S.C. PHARMA BRANDS S.R.L.

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
S.C. Pharma Brands S.R.L. este înregistrată la ANSPDCP cu numărul: 28204. S.C. Pharma Brands S.R.L. prelucrează date cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul European 679/2016 (GDPR) si legislatia nationala in vigoare.

Vă rugăm să consultati Politica de Confidențialitate pentru mai multe informații.

S.C. PHARMA BRANDS S.R.L. se angajeaza sa nu transmita catre terti datele personale oferite de către utilizator prin abonarea la Newsletter si sa le foloseasca numai in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor, promotiilor si informarilor legate de produsele aflate in portofoliul Pharma Brands.

Datele cu caracter personal colectate si prelucrate nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care S.C. PHRAMA BRANDS S.R.L. are obligatia de a dezvalui datele in temeiul legislatiei in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. S.C. Pharma Brands S.R.L. nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

LINK-URI CATRE ALTE WEBSITE-URI
Link-urile de pe website-ul IMPRUVIS.RO vă pot trimite în afară site-ului IMPRUVIS.RO. Recomandarea noastră este să citiți cu atenție notele legale și de confidențialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitați

CONDIȚII LEGALE
Site-ul IMPRUVIS.RO funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE
Orice conflict apărut între S.C. Pharma Brands S.R.L. și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplică prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor române.